De voorzitter van pcfruit, gedeputeerde Inge Moors, en de raad van bestuur nodigen je uit voor een workshop over foodpairing op vrijdag 24 maart om 13.30 uur in pcfruit. Foodpairing is een wetenschappelijke methode om aan de hand van de aroma-analyses van een product te bepalen welke combinaties je met dat product kunt maken. Naast gekende combinaties zoals appel en kers, kan deze methode zorgen voor erg verrassende ‘pairings’ zoals deze tussen framboos en tomaat.
Met financiële steun van de Vlaamse overheid en de provincie Limburg.
10 variëteiten
Programma
13.30 uur Ontvangst
14.00 uur Verwelkoming en introductie
14.10 uur Lezing door Meesterkok Peter Coucquyt, Foodpairing® FOODPAIRING: een ‘tool’ om chefs en industrie bij te staan in hun zoektocht naar nieuwe en creatieve smaakcombinaties
15.30 uur Pauze inclusief ‘creatieve’ hapjes en drankjes 16.00 uur Brainstormsessies: ‘Wat kunnen de resultaten van Foodpairing ú opleveren?’
17.00 uur Afsluitende drink voor netwerking
Locatie
Inschrijvingen
Om praktische redenen is het aantal inschrijvingen beperkt. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via marijke.jozefczak@pcfruit.be of tel. 011-69 71 55.
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij voor de snelle beslissers.